Истекао рок за слање радова

Драги наши,

Sigurnetica poster-page-001На наградни конкурс нашег пројекта пристигло је више радова од очекиваног броја, нарочито много више изузетно квалитетних остварења него што смо се надали да је могуће. Учествовало је више десетина основних и средњих школа, тачан број у овом тренутку не знамо јер треба све те мејлове побројати и радове прегледати, а ученике и наставнике пописати.

Оно што у овом тренутку знамо је да ће до краја октобра бити објављени резултати у све три категорије, и да ће бити много више награђених радова од предвиђеног броја у почетку, јер је у неким случајевима, једноставно, немогуће изабрати бољи рад. Уз помоћ наших спонзора успели смо да обезбедимо више квалитетних награда од предвиђеног броја конкурсом.

Од данас ћемо постављати радове који су ушли у ужи избор за награде на странама предвиђеним за то. Радови ће бити под шифром, у складу са правилима конкурса и у складу са самом темом. Редослед којим постављамо радове на сајт не зависи од тога како ће бити пласирани, већ је насумичан.

Наградићемо и школу која је послала највећи број радова, најуспешнијег наставника на конкурсу по броју и квалитету радова који су послати и најуспешнијег ученика, с обзиром на то да се дешавало да један ученик у више категорија пошаље изузетне радове.

Посебно бисмо похвалили ученике ОШ „Доситеј Обрадовић“ из Ћићевца, који су, иако су знали да не учествују у наградном конкурсу за главне награде, пружили подршку конкурсу и својој наставници са више десетина радова.

Погледајте ужи избор:

Најбољи филмови

Најбоље фотографије

Најбољи литерарни радови

Сигурица Нет тим

Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *