ImageChef , програм за прављење рамова за фотографије и мозаик (облак) речи

ImageChef  је лак и забаван бесплатан интернет алат за креирање мозаика речи, насловних фотографија за Фејсбук, или урамљивање фотографија,  а најбоље од свега је то што можете своју фотографију поставити на дрво, видео бим, заставу на фудбалској утакмици и сл. На сајту постоји више од 100 занимљивих ситуација и рамова у које можете да убаците своје фотографије.

У овом програму можете направити и свој мозаик речи, који је ових дана врло популаран. Изаберите круг, цвет, срце и сл. упишите речи које год желите и за секунду имајте свој сопствени мозаик. Фантастично је што ради и на ћирилици.

Кад направите слику, једноставно кликните десним кликом миша на њу и сачувајте је као слику, лако је, а није потребно ни регистровати се за то: http://www.imagechef.com/.

 

ImageChef Word Mosaic - Fun Word Collages-page-001http://www.imagechef.com/ic/word_mosaic/

Алат прави мозаик речи у облику који на самом сервису одаберемо (срце, круг, цвет и многи други). Речи уносимо у поље за то, а уколико нам се не свиди распоред добијен први пут само поновимо поступак генерисања. Врста и боја фонта се бирају, као и позадина облика у које се речи смештају. Тако добијен мозаик се дели путем социјалних мрежа и чува на рачунару као слика. Једина мана овог мозаика је што не може да се сачува као ова горе слика једноставним кликом без регистрације, али смо нашли решење. Кликните да желите да је одштампате и онда ће вам понудити да је сачувате као пдф документ, а после пдф можете лако конвертовати у јпг формат и онлајн за пар секунди ћете добити слику као нашу.

Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *