CCleaner – ослободите се сувишних података

     CCleaner је једна супер ствар. Ово је бесплатан програм који Вам помаже да се брзо и лако ослободите свих нежељених и беспотребних података на Вашем компјутеру, који не служе ничему, а одузимају Вам меморију. Слична верзија постоји и за Андроид телефоне, и њу Вам исто тако препоручујемо. Није ни чудо што је овај програмчић толико популаран!

     Уз помоћ овог програма ћете се ослободити историје сурфовања, очистити Windows регистар и Ваш рачунар ће вам рећи „хвала“, и бити знатно бржи и ефикаснији у даљем раду. Док играте игрице, претражујете по Интернету, или радите неки други посао, на Вашем рачунару остаје гомила историје, непотребних података, који се гомилају и само праве гужву. То људи схвате тек кад виде да им је меморија све преоптерећенија, а нису баш сигурни да су наснимавали много материјала. Да Вам се не би ово десило, скините програм, инсталирајте га врло лако (слично сваком упутству које смо до сада давали) и уживајте.

Можете га скинути на линку: CCleaner

Untitled

Покретањем опције Run Cleaner врло лако бришете све што Вам је сувишно, лево у менију имате чекирану листу, уколико желите да Вам нешто од тих ствари ипак остане, само то одчекирајте.

     Програм за Андроид је још забавнији и може да ради по принципу „један додир, све обрисано“.

аутор: Сигурица Нет екипа

Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *