ConQUIZtador: Прошири своју империју знања

ConQUIZtador, игра знања и вештине која ће многима макар на кратко остварити сан – да буду испред свих и завладају Србијом. Реч је о игри која такмичарима омогућава да се боре за власт на целој територији Србије, освајајући област по област тачним одговорима на питања из разних категорија.

ConQUIZtador није обична онлајн игра, није ни обично квиз такмичење. Она комбинује најбоље елементе стратегије и квиза знања са напредним могућностима социјализације за све учеснике, попут приватног и јавног чета пре и за време игре, система приватних порука као и повезивања са људима сличних интересовања. Игра се базира на напредном систему вештачке интелигенције који чини такмичење посебно занимљивим, спајајући људе сличних нивоа знања и способности, те почетници имају могучност да се такмиче са себи равнима и одговарају на лакша питања у односу на искусне играче са много борби иза себе.

После великог успеха на околним тржиштима, а пре свега у Мађарској где је игра и настала као и Румунији, Бугарској, Немачкој и Америци, игра је и на тржишту Србије неколико година под окриљем Бурек интернет заједнице. Сви такмичари имају могућност да укрсте знање, а иницијална база има преко 50 000 питања из најразличитијих области, посебно писаних за играче са ових простора. Нека знање буде Ваше оружје и на новој платформи и у новом руху!

Извор

Sajt kviza

Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *